Боксовата кариера на Логан Пол се оказа доста спорна и със

...
Боксовата кариера на Логан Пол се оказа доста спорна и със
Коментари Харесай

Гафът, който Логан Пол направи

Боксовата кариера на  Логан Пол се оказа много противоречива и сигурно по-неуспешна от тази на брат му Джейк. Това обаче не значи, че не може да се опитва в кеча.
 Логан Пол, WWE и договорът, който подписа със Световната федерация по кеч
Неочакваната нова звезда на кеча

Логан Пол няма спирка

Направи го още през предходната година, като умерено можем да кажем, че това занятие повече му приляга, а и почитателите се забавляват на мачовете, в които има присъединяване.

Показателно за триумфа на Пол в WWE е и фактът, че Световната федерация по кеч реши да възобнови контракта му. И до момента в който параметрите по него не са ни известни, Логан Пол съумя да притегли вниманието към себе си с един гаф.

В профила си в Instagram той разгласява фотография, на която се вижда, че е с Трите Хикса и държи в ръцете си директория, в която пък е и самият контракт. Като Пол е облечен в жълто яке, а на масата пред тях има жълта бутилка на хидратираща му напитка Prime.

hey man

Наблюдателни почитатели обаче са забелязали, че това е безусловно същата фотография, с която на 30 юни 2022 година Логан Пол разгласи, че подписва с WWE. С огромната разлика, че на истинската фотография участва и Стефани Макмеън, която по това време беше в управата на федерацията.
 Винс Макмеън, WWE, доходи на компанията за тетото тримесечие и какъв брой милиона е коствало следствието
Милионите, които коства следствието против Винс Макмеън

И не става дума за един-два

Сега към този момент дъщерята на Винс Макмеън не е там откакто напусна поста си около следствията на татко ѝ. Не е ясно за какво Логан Пол е решил да я отстрани от фотографията и да смени цветовете на якето си и напитката, само че тези му дейности станаха мотив за насмешки в обществените мрежи, пише PopCulture.com.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР